Cow under

Cow Under speelt in op de groeiende vraag naar kwaliteitsvlees. De Australische boerderij waar Cow Under haar vlees inkoopt is zo groot als de provincie Utrecht. De 40.000 Angus-ossen hebben er elk ruim zes voetbalvelden aan vrije ruimte om te grazen. De runderen staan nooit op stal, krijgen geen groeihormonen, worden niet ingeënt tegen koeienziektes en krijgen geen preventieve antibiotica, zoals wel gebruikelijk is in de Europese bio-industrie. Cow Under levert rundvlees dat gegarandeerd vrij is van antibiotica. Het vlees is vers en niet ingevroren. Doordat een dergelijke kwaliteit vlees in Europa niet gefokt kan worden hoeven er geen importheffingen betaald te worden. Door direct aan de consument via het internet te verkopen kunnen prijzen gehanteerd worden die vergelijkbaar zijn met de supermarkt.

Wil jij ook genieten van vers rundvlees, dat je normaliter alleen bij de sterrenrestaurants kunt bestellen, ga dan naar www.cowunder.nl en geniet thuis van een heerlijk stuk vlees.

Voor Cow Under ontwikkelde Delta3 de huisstijl, de verpakkingen, communicatiemiddelen, films en een responsive website met webshop. Bekijk ook de andere video hier.

Project
Huisstijl elementen

Opdrachtgever
Cow Under

In samenwerking met
-

Categorie
Huisstijl, Video, Website, Drukwerk

Portfolio

Cowunder-03.png
Cowunder-02.png
Cowunder-01.png
cowunder_01.png