Alterego

Delta3 werkt sinds 2005 samen met Alterego. Beide bureaus zijn in hetzelfde pand gevestigd. Korte lijnen dus! Over en weer maken we gebruik van elkaars mensen en specialiteiten. Zo kan elk bureau zijn overhead en aantal medewerkers beperkt houden.

Alterego aan het woord:

Alterego is sinds 2002 actief als specialist in brand identity en brand activation. Op basis van creatieve merkstrategie gaan we samen met u op zoek naar de kern van uw bedrijf of product. Vanuit dit fundament creëren we een nieuwe merkidentiteit in woord en beeld. Van logo ontwerp tot een compleet verpakkingsdesign en van creatieve concepten tot online marketing. Sinds onze oprichting zijn wij het alter ego geweest van vele merken. Van Aldi tot Zorro.
 
We activeren merken door ze in beweging te brengen. Door creatieve marketing communicatie en strategie te combineren met exceptionele grafische vormgeving maken we het verschil. In het schap en in het hoofd en het hart van de consument. We gaan voor het beste resultaat.

 

Project
Partner pagina

Opdrachtgever
Alterego

In samenwerking met
-

Categorie
Merkstrategie, Merkcultuur, Merkadvies, Conceptontwikkeling, Sales promotie, Verpakkingsontwerp, Branding, Wijn, Event Marketing

Alterego

Portfolio

Alterego_09.png
Alterego_06.png
Alterego_01.png
Alterego_02.png
Alterego_03.png
Alterego_05.png
Alterego_04.png
Alterego_07.png
Alterego_08.png