Over Delta3

Delta3 is een multidisciplinair, BNO gecertificeerd reclamebureau voor design en communicatie. Al meer dan 20 jaar geven wij advies en ontwikkelen wij creatieve concepten. Onze kantoren zijn gevestigd in Den Haag en 's-Hertogenbosch.

Doelgroepen zijn vaak niet meer via één kanaal te bereiken. Wij kijken naar de opdrachtgever, de boodschap en de doelgroep. De uitkomst is een geïntegreerde aanpak waarmee onze opdrachtgevers, zowel online als offline, hun doelgroepen bereiken. Wij werken voor overheden, non-profit organisaties, B2B en consumer gerichte bedrijven.

Onze opdrachten zijn zeer uiteenlopend. Door middel van een portfolio presenteren wij ons werk. Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op!

Werkwijze

Delta3 staat voor een creatieve en no-nonsense werkwijze. Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid. Hierdoor hebben wij een "platte" bedrijfsstructuur die ons in staat stelt direct op uw vragen in te spelen. Alle competenties die u bij een bureau mag verwachten, zijn bij ons aanwezig. 

Aanpak

Je moet schieten anders "ken je niet scoren" is een van de uitspraken van Johan Cruijff. Dit is ook de aanpak die wij bij Delta3 hanteren. Of het nu gaat om een huisstijl, een online of offline communicatiemiddel. We bepalen de strategie, ontwikkelen een concept en gaan aan de slag.

Netwerk

Reclame-, ontwerp- of communicatiebureau? Wij kunnen en willen niet alle disciplines "in huis" hebben. Wij werken liever samen met specialisten uit ons netwerk. Collega's waarmee wij vaak al een jarenlange relatie hebben. Samen vormen wij een ijzersterk team dat elke opdracht aankan.

Grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen campagnes, ontwerpen huisstijlen en diverse communicatiemiddelen zoals brochures, jaarverslagen, (relatie)magazines, leaflets, etc. Beeldtaal is hierbij een belangrijk onderdeel. Wij ontwerpen iconen en duidelijke infographics zodat uw boodschap helder en duidelijk overkomt. 

Digitaal

Communiceren via internet is een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie. Wij ontwerpen en bouwen in HTML5 (interactieve) infographics, responsive websites, webapplicaties, apps, e-magazines en jaarverslagen. De inzet van SEO en social media-kanalen is ook ons werkterrein.

Film en animatie

Films en animaties zijn effectieve middelen om een boodschap over te brengen. Filmopnames met een drone, 360 graden films of in 3D; 
wij produceren dergelijke content intern samen met Tundra Tree. Op de locatie in Den Haag werken wij samen aan audiovisuele producties.