Werkwijze

Delta3 kiest bewust voor kleinschaligheid. Hierdoor kunnen wij een "platte" bedrijfsstructuur voeren die ons in staat stelt direct op uw vragen in te spelen. Alle competenties die u bij een bureau mag verwachten zijn bij ons aanwezig. In een aantal gevallen kiezen wij ervoor om met freelancers, die regelmatig voor ons bureau werkzaam zijn, samen te werken. Hierdoor kunnen wij, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, onze overhead laag houden. Dat ziet u terug in onze (project)prijzen. Om de kwaliteit van het eindproduct te kunnen waarborgen wordt elke opdracht, groot of klein, door Delta3 zorgvuldig uitgevoerd. Hiervoor hanteren wij een stappen-plan, klik hier.

Definities
Om een order goed te laten verlopen is de correctiefase van groot belang. De twee beste manieren om correcties goed over te brengen zijn de volgende:

Correctietekens
Een uitgeprinte versie voorzien van orginele correctietekens als verwijzing naar de correcties die u bijvoorbeeld in de kantlijn kunt plaatsen, in een duidelijk handschift. Klik hier voor het overzichtsdocument.

Correctieprogramma
Het werkt als het volgt: u plaatst in de digitale proef zogenaamde correctieballoons, u typt uw correcties in de balloons met de verwijzing waar de correcties terecht komen. U mailt het bestand naar ons. Wij slepen de correcties naar de juiste plaats. Daarna ontvangt u de herziene digitale proef. Een fantastisch systeem dat veel tijdwinst oplevert. Klik hier voor het overzichtsdocument.

Leverspecificaties
Indien u bestanden aanlevert is het belangrijk dat die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Die voorwaarden kunt u hier nalezen op de leveringsspecificaties. Klik hier voor het overzichtsdocument.

Formaat
Een overzicht van de formaten die in de grafische wereld worden gehanteerd kunt u hier vinden.

Voorbeelden vouw- en indelingsmogelijkheden
Hier kunt u diverse voorbeelden van vouwwijze en de benaming vinden.